Meniu Categorii
Cos de cumparaturi

Hârtie pt împachetat/copt și colțare

-Colțar din hârtie alb 15x17 cm-Foarte utile în patiserii,fast-food,street food,gogoșerii, pentru hamburger, covrig, hot-dog,etc.-Mod de ambalare: 2000 buc/bax-Prețul afișat este pentru 1 pachet..
95,50 Lei
-Colțar din hârtie kraft 15x17 cm- Foarte utile în patiserii,fast-food,street food,gogoșerii, pentru hamburger, covrig, hot-dog,etc.-Mod de ambalare: 2000 buc/pachet-Prețul afișat este pentru 1 pachet..
95,50 Lei
-Colțare din plastic pentru servirea alimentelor tip shaorma, kebab sau sandwich-Colțarele sunt confecționate pentru contactul direct cu alimentele-Sunt ideale pentru protejarea alimentelor datorită rezistenței la sosuri-Dimensiuni: 19x19 cm-Mod de ambalare: 1000 buc/set-Prețul afișat este pentru 1 set..
72,80 Lei
-Hârtie pentru împachetat, rezistentă la grăsimi fiind laminată cu o folie PE-Este avizată pentru a intra în contact direct cu alimentele-Hârtia este ideală pentru împachetarea produselor de tip fast food, shaorma-Culoare: alb -Dimensiuni: 50x37 cm-Mod de ambalare: top 10 kg (aprox 2100 coli)-Prețul afișat este pentru 1 top..
237,00 Lei
-Hârtie pentru împachetat, rezistentă la grăsimi fiind laminată cu o folie PE-Este avizată pentru a intra în contact direct cu alimentele-Hârtia este ideală pentru împachetarea produselor de tip fast food, shaorma-Culoare: imprimată-Dimensiuni: 25x37 cm-Mod de ambalare: top 5 kg (aprox 1000 coli)-Prețul afișat este pentru 1 top..
95,00 Lei
-Hârtie de copt profesională, ideală pentru a proteja tava in procesul de coacere         -Hârtia este de o calitate și de o rezistență superioară la temperaturi ridicate-Se folosește pentru coptul prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, pizzei, etc. -Este albă și siliconată pe ambele părți, astfel încât tava de copt nu mai necesită ungere, evitându-se astfel lipirea preparatelor-Dimensiuni: 40x60 cm-Mod de ambalare: top 500 coli-..
150,00 Lei
-Hârtie de copt la rolă, ideală pentru a proteja tava in procesul de coacere       -Hârtia este de o calitate și de o rezistență superioară la temperaturi ridicate-Se folosește pentru coptul prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, pizzei, etc. -Este siliconată astfel încât tava de copt nu mai necesită ungere, evitându-se astfel lipirea preparatelor-Dimensiuni: 37 cm*50 m-Mod de ambalare: 8 role/bax-Prețul afișat este pentru o rola..
30,50 Lei
-Hârtie de copt la rolă, ideală pentru a proteja tava in procesul de coacere       -Hârtia este de o calitate și de o rezistență superioară la temperaturi ridicate-Se folosește pentru coptul prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, pizzei, etc. -Este siliconată astfel încât tava de copt nu mai necesită ungere, evitându-se astfel lipirea preparatelor-Dimensiuni: 37 cm*6 m-Mod de ambalare: 48 role/bax-Prețul afișat este pentru o rola..
3,40 Lei
-Hârtie de copt la rolă, ideală pentru a proteja tava in procesul de coacere       -Hârtia este de o calitate și de o rezistență superioară la temperaturi ridicate-Se folosește pentru coptul prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, pizzei, etc. -Este siliconată astfel încât tava de copt nu mai necesită ungere, evitându-se astfel lipirea preparatelor-Dimensiuni: 37 cm*8 m-Mod de ambalare: 48 role/bax-Prețul afișat este pentru o rola..
5,50 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)